Izvor: Scandal.rs, 16.Sep.2019, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duga kosa i šiške, ali jedno je ostalo isto i dan danas: Ovako je Kija Kockar izgledala pre 15 godina! (foto)

Kristina Kija Kockar započela je muzičku karijeru nakon pobede u rijaliti progrmu “Zadruga”. Kija je za kratko vreme stekla veliku popularnost i hordu fanova koji je obožavaju. Pevačica danas broji nekoliko hitova, a vrlo je aktivna i društvenoj mreži Instagram. Kristina je ovoga puta okčila svoju fotografiju od pre 15 godina. Tada je bila devojčica The post Duga kosa i šiške, ali jedno je ostalo isto i dan danas: Ovako je Kija Kockar izgledala pre 15 godina! (foto) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

25 godina najuspešnije komercijalne televizije u regionu

Izvor: Scandal.rs, 17.Sep.2019, 13:51

Pre tačno 25 godina, 16. septembra 1994. godine, pušten je u etar signal TV Pink – najuspešnije komercijalne televizije u regionu. Skromni počeci ubrzo su rezultirali neverovatnim uspehom, i od tada pa sve do danas prefiks Pink važi za najgledaniji TV program na teritoriji ex YU. Pored najgledanije...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.