Dragana Mirković organizovala proslavu rođendana za Žan Klod Van Dama! BILO JE ZA PAMĆENJE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragana Mirković organizovala proslavu rođendana za Žan Klod Van Dama! "BILO JE ZA PAMĆENJE"! (FOTO)

Divno su se proveli.

Svetsku filmsku zvezdu Žan-Kloda van Dama vezuje iskreno prijateljstvo sa balkanskom muzičkom divom Draganom Mirković i njenim suprugom Tonijem, što je već svima poznata informacija, a o tome koliko su oni bliski može se videti i po tome što je glumac odlučio da svoj 59. rođendan proslavi upravo sa njima.

Van Dam je prekinuo sve svoje poslovne obaveze i zaputio se u Beč, gde su ga dočekali folk pevačica i ugledni austrijski biznismen. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Oni su ga najpre odveli u obilazak dvorca Ebenfurt, koji je u njihovom vlasništvu i trenutno je u završnoj fazi restauracije, u kojem su proveli čitav dan, da bi se potom uputili u jedan od najprestižnijih restorana u gradu, gde su uživali u druženju i večeri.

Koliko je Van Dam bio oduševljen gostoprimstvom svedoči i činjenica da je na svojim društvenim mrežama delio slike i snimke s proslave rođendana, a Dragana mu je u uključenju uživo rođendan čestitala i pesmom.

- Bili smo oduševljeni kada je Džej Si, kako on voli da ga zovu prijatelji, javio da želi da dođe i proslavi rođendan s nama. Iako sam prethodne dane provela kod kuće zbog prehlade, odlučila sam da me ništa neće sprečiti da mu priredimo lepu proslavu. Po slavljenikovoj želji nije bilo veliko društvo već samo njegova i moja porodica i zaista je to bio dan za pamćenje - rekla je Dragana za "Alo!"

Happy Birthday my dear brother 🍸 @jcvd

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on Oct 18, 2019 at 2:51am PDT

ISPLIVAO ŠOK SNIMAK! Pre TUČE Kija i Sloba bili u ISTOM klubu! Prošla kraj njegovog stola i uradila OVO! Ovde leži urzok INCIDENTA?

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.