Dr Igi o porodičnoj trgediji i teškim trenucima: Prodao sam pištolj jer sam hteo da se ubijem

Izvor: Prva.rs, 11.Avg.2018, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dr Igi o porodičnoj trgediji i teškim trenucima: "Prodao sam pištolj jer sam hteo da se ubijem"

Igor je tada ispričao da ga je gubitak porodice navodiO na samoubistvo.
- Prvo sam izgubio brata, koji je preminuo kada je imao 31 godinu. Posle njega je umro tata, a potom i mama, koja nije mogla da podnese činjenicu da njenog sina više nema. Bila je u teškoj depresiji. Kada je mama umrla, prodao sam pištolj, jer sam poželeo da se ubijem. Nisam video izlaz iz teške situacije. Odem na Topčidersko groblje, gde su svi sahranjeni, i ispričam im sve što mi je na duši. Mnogo mi fale. >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Brat i ja smo bili različiti. On je bio fensi tip, voleo je skupe stvari, a nije imao para. Ja sam devedesetih bio pun ko brod, zarađivao po 30.000-40.000 maraka mesečno, pa sam mu davao novac - rekao je dens muzičar svojevremeno u potresnoj ispovesti za Informer.

Inače, Dr Igi je bio veoma popularan sredinom 1990- ih, a najpoznatiji je po pesmi "Oči boje duge" koja se i dan danas sluša.

Pevač je 1996. godine proslavio svoj rođendan koncertom u prepunom Sava centru. Usledile su i velike turneje po zemlji i inostranstvu gde je Dr. Igi veoma popularan. Iako je uživao veliku slavu on se u jednom trenutku potpuno povukao iz javnosti pa prestao da se bavi muzikom.
Izvor: informer / srbijadanas.com

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.