Dopisivao se s njom, dok sam ležala u krevetu Ovaj sportista je bivši dečko Nadežde Biljić, raskinuli kada ga je UHVATILA U PRELJUBI

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 20:35

"Dopisivao se s njom, dok sam ležala u krevetu" Ovaj sportista je bivši dečko Nadežde Biljić, raskinuli kada ga je UHVATILA U PRELJUBI

"Njegovu majku mnogo volim i raskinuli smo zato što..."

Pevačica Nadežda Biljić trenutno prolazi kroz buran period, budući da joj je partner Toma Panić neveran u "Zadruzi 4", dok je ona kod kuće sa njihovim sinom Longom.

Nadeždin ljubavni život pod lupom je javnosti otkako je pre nešto više od dve godine ušla u prvu sezonu "Zadruge", gde je imala veze sa Banetom Čolakom, Mikijem Đuričićem, i na kraju sa Tomom, sa kojim je dobila naslednika.

A >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << post shared by nadeždabiljic (@nadezdabiljcquen) on Mar 2, 2019 at 3:21pm PST

Međutim, mnogi su zaboravili da je pre rijaliti karijere Nadežda bila u srećnoj vezi sa rukometašem Dušanom Zdravkovićem. Njih dvoje zabavljali su se u periodu dok se pevačica takmičila u "Pinkovim zvezdama", sve je delovalo idilično, a onda se veza završila skandalom.

- Dušan Zdravković mi je bivši momak, koji je išao sa mnom 24 sata na takmičenja "Pinkove zvezde", bili smo šest meseci u stvarno fenomenalnoj vezi. Njegovu majku mnogo volim i raskinuli smo zato što se on dopisivao sa nekom igračicom dok sam ja ležala u krevetu - rekla je Nadežda Biljić u jednom intervjuu.

A post shared by Dusan Zdravkovic (@dusanzdravkovic.official) on Sep 6, 2017 at 3:03pm PDT

Ona je navela da ju je Dušan iskoristio.

- On se uvek pravi fin, ima kućno vaspitanje, ali ima kompleks. Ja se godinama borim za sebe, došao si ti koji si mene skoro pa iskoristio da dođeš do određenih ljudi. Sve moje prijatelje koje je upoznao preko mene i odvojio od mene, niko se više sa mnom ne druži, samo sa njim - rekla je tada pevačica.

Hvala sto podrzavate naseg Dusana. Glasajte 17 na 3113❗️🙏🏼💪🏻 idemo do pobede❗️ #zadruga #tvpink #realltyshow #2017 @zadruga.rtvpink @zadruga.tv @zadrugaofficialno @pinkmediagroup @rtvpinkofficial @zadruga_official

A post shared by Dusan Zdravkovic (@dusanzdravkovic.official) on Sep 8, 2017 at 6:14am PDT

Dušan Zdravković takođe se takmičio u prvoj sezoni "Zadruge", ali je ispao iz rijalitija pre nego što je Nadežda ušla.

Za više fotografija, pogledajte galeriju:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.