Domaća komedija Taksi bluz premijerno od 17. januara!

Izvor: Svet plus, 02.Nov.2018, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Domaća komedija Taksi bluz premijerno od 17. januara!

"Taksi bluz", u režiji Miroslava Stamatova prikazivaće se od 17. januara 2019. godine u Sava Centru. Među glavnim ulogama naći će se Andrija Milošević, Nikola Đurički, Sergej Trifunović i mnogi drugi.

Ovo je uzbudljiva romantična komedija, u kojoj je glavni junak Marko(45), propali dramaturg koji godinama radi kao taksista. U filmu Marko prolazi kroz razne avanture, sve to jedne noći kada se njegov posao pretvara u haos. U njegovo taksi vozilo se ušunja mali Damir, koji je pobegao z doma za nezbrinutu decu, i koji traži oca. Kroz taksi će prolaziti mnogo novih osoba, čija se priča prati.

 
Pogledaj vesti o: Sergej Trifunović

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Pogledajte prvi trejler za novu domaću komediju "Taksi bluz"!

Izvor: Vesti-online.com, 02.Nov.2018

Nova domaća komedija "Taksi bluz" reditelja Miroslava Stamatova biće premijerno prikazana 17. januara 2019. godine u Sava Centru...Ova uzbudljiva, romantična komedija istovremeno je i šarmantni "road movie" u kojoj je glavni junak priče Marko (42), simpatični, propali dramaturg koji godinama radi...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.