Dok je letelo perje, parovi AKCIJALI! Tresla se Zadruga celu noć! (VIDEO)

Izvor: Svet, 19.Feb.2020, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok je letelo perje, parovi AKCIJALI! Tresla se Zadruga celu noć! (VIDEO)

Veče iza nas proteklo je u znaku svađa ali i s*ksa!
NOVI STAR! Strašna tajna: Kako je Zorica napustila tek rođenog sina! Anu Korać juri turski KRIMOS za pare! Ova žena DAJE BUBREG Darku! ŠOK: Miljana se udaje, pobegla od kuće! Kraj braka! Gagi je ugledao Anu Nikolić, ZALJUBIO SE a onda je sunovrat krenuo! Ceca se podvrgla estetskoj korekciji! Sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << oči uprte u nju! Nezasiti! Izgleda da su parovi odlučili da se opuste na pravi način, pa su kroz vođenje ljubavi kanalisali sve svoje negativne emocije!
Dok su svi takmičari rijaliti programa “Zadruga 3” uživali na žurki, Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić ponovili su s*ksualnu akciju u pabu velelepnog imanja.
Zadrugarima u naletu strasti nije bila dovoljna samo jedna akcija od koje se orio pab, pa su rešili da istu ponove samo nakon nekoliko minuta.
Mina i Mensur ne mogu da se odupru jedno drugome, što i pokazuju na svakom koraku. Njihove akcije toliko su učestale i zapažene, da prosto i gledaoci ali i zadrugari nekada pocrvene  zbog njih.
Zadruga 3 – Mina i Mensur imaju seksualni maraton u pabu, 1. deo – 19.2.2020. pic.twitter.com/8b8DlOnKLd
— Zadruga Official (@ZadrugaOfficial) February 19, 2020

Sinoć je izgleda bilo veče za razmenjivanje strasti i nežnosti, te su se skoro svi parovi bacili u akciju.
Pored Mine i Mensura, naskočili su jedan na drugog i Dragana Mitar i Edis Fetić.
Gledaocima rijaliti programa “Zadruga” poznato je da su Dragana Mitar i Edis Fetić s*ksualno aktivni, te da se ne libe da svoju trast pokažu pred milionima ljudi.
Dvoje zadrugara, ne samo da nisu želeli da prisustvuju žurki koja je održana večeras u “Zadruzi 3”, već su celu noć proveli zajedno osamljeni, a na kraju večeri pali su i strasni poljupci i dodiri.
Zadruga 3 – Dragana i Edo – ljubav ispod pokirvača, 1. deo – 19.02.2020. pic.twitter.com/r18U585Mns
— Zadruga Official (@ZadrugaOfficial) February 19, 2020

Pored njih, u ranim jutarnjim satima, pred punom spavaćom sobom Tara Simov i Mateja Matijević imali su vrelu akciju, kao nikad do sada.
Mladi ljubavni par jutro je dočekao vrelom akcijom, a njihove emocije nikad jače nisu bile.
Zadruga 3 – Tara i Mateja u žestokom seksu 2. deo – 19.02.2020 pic.twitter.com/wTlzqD3rdw
— Zadruga Official (@ZadrugaOfficial) February 19, 2020

Opustili su se i Filip Đuić i Iva Grgurić! 
Dok su ostali zadrugari prepričavali događaje sa žurke, drugi pevali iako su uveliko bila ugašena svetla u spavaćoj sobi, Iva i Filip rešili su da se isključe iz svih dešavanja i uživaju u ljubavnim igrarijama.

SvetPrivatna arhiva
The post Dok je letelo perje, parovi AKCIJALI! Tresla se Zadruga celu noć! (VIDEO) appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miljković UDARIO Draganu Mitar! Drži se za glavu od BOLOVA – dezorijentisana! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 19.Feb.2020

Dragana Mitar je bila u kupatilu, kada se nekoliko zadrugara okupilo ispred, a između ostalih i Marko Miljković. On je došao na “genijalnu” ideju da šutne vrata kupatila, ne znajući koliko blizu se u tom momentu nalazila Dragana Mitar. NOVI STAR! Strašna tajna: Kako je Zorica napustila tek...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.