Dok čekamo venčanje, njih dvoje TRENIRAJU PROFI: Blizina ubija ljubav? Ne bismo rekli

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2019, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dok čekamo venčanje, njih dvoje TRENIRAJU PROFI: Blizina ubija ljubav? Ne bismo rekli

Gde ona, tu i on!  I treniraju zajedno, pa dok čekamo njihovo venčanje, uživamo u njihovim zajedničkim momentima.

Dok im gledamo slike iz teretane, bogami smo se i preznojili. Bivši igrač bejzbola Aleks Rodrigez održava formu i nakon što je rekao “zbogom” sportu. A Dženifer Lopez je jedna od najvećih poznatih zaljubljenika u treniranje.

Govorila sam mu USPORI MALO: Milica se prisetila nesreće sa Lazićem - sam Bog ih pogledao (VIDEO)

SHVATILA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SAM, ŽELIM DA BUDEM OPET SA SLOBOM! Kija nije više mogla da laže o depresiji i suzama! BOMBA! (VIDEO)

Zajednička strast prema sportu u kombinaciji sa njihovom ljubavlju odvešće ih daleko, pravo do “savršene linije”. Dobro, oboje su već i prilično blizu tom cilju.

PRE 22. GODINE: Ovaj mršavi devojčurak je danas naša popularna pevačica sa NAJZAVODLJIVIJIM OBLINAMA!

Džej Lo posle tri braka i Aleks posle jednog venčanja spremni su da krenu ka oltaru. Ne možemo da dočekamo taj spektakl.

U galeriji ispod pogledajte fotografije:

OPORAVLJA SE NAKON TEŠKOG UDESA: Prvi snimci Darka Lazića na štakama! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.