Dogodilo se ono čega smo se NAJVIŠE BOJALI: Gagi o Luninom ponašanju u Zadruzi - zbog ovoga je UPLAŠEN!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Sep.2018, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dogodilo se ono čega smo se NAJVIŠE BOJALI: Gagi o Luninom ponašanju u Zadruzi - zbog ovoga je UPLAŠEN!

"To ne sme da radi!"

Otac Lune Đogani, Gagi Đogani veoma je zabrinu za svoju ćerku koja se trenutno nalazi u rijalitiju "Zadruga". Naime, podsećamo da su Luni pre ulaska lekari prepisali antidepresive koje mora da pije i strogo joj je zabranjeno da ih meša sa alkoholom.

Luna je njegova ćerka koju je dobio u braku sa bivšom ženom Anabelom Atijas. Oboje bodre ćerku i prate šta ona radi u rijalitiju.

- Dogodilo se ono što smo se Anabela i ja najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bojali. Više puta sam joj rekao da se mane alkohola. Pre "Zadruge 2" je rekla obećala da neće više da pije. Na terapiji je antidepresivima, pa nikako ne bi smela to da radi. Očigledno je da su njene emocije prema Slobi jake - ispričao je Gagi.

On kaže da ne bi pomoglo ni da ode lično da je podseti na njihov dogovor.

- Anabela i ja smo videli posle sedam dana da je to ista Luna kao i u "Zadruzi 1" i da se nikada neće promeniti - rekao je Gagi za Informer.

On joj zamera što pravi gotovo iste greške kao i u prošloj sezoni i poverava se svima.

- Gledam je kako sedi sa Stanijom i sve joj trtlja! Ta iskrenost je mnogo koštala u prošloj sezoni - kaže Gagi.

On je prokomentarisao i Slobino gostovanje u emisiji "Zadruga Specijal".

- Sloba mi je i dalje misterija. Gostovao je i bio Drvo mudrosti za njihovu godišnjicu. Bio je škrt na rečima kada je pričao o Luni. Sedeo je skrštenih ruku, s nekim odbojnim stavom. Ponašao se kao da nije bio u vezi devet meseci i kao da ono što su imali nije bila ljubav. To mi nije jasno - rekao je Gagi.

Podsećamo i da je Luna Đogani, na dan godišnjice njene veze sa Slobom Radanovićem pronašla poklone koji su joj bili namenjeni. Ona se ponadala da su od Slobe, ali ono što ona ne zna je da je pevač odmah na svom Instagram nalogu negirao da su pokloni od njega.

BLAM USRED SNIMANJA! Voditeljka RTS-a je ustala - a haljina MOKRA U PREDELU ZADNJICE! Ajoj! (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.