Dobro je što sam išla na kiretažu! Miljana Kulić ODUSTAJE od Zole, ne može da veruje ŠTA joj je URADIO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2019, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Dobro je što sam išla na kiretažu!" Miljana Kulić ODUSTAJE od Zole, ne može da veruje ŠTA joj je URADIO!

Ovo nije ljubav!

Večeras su u Zadruzi nominacije, a naravno najveća zvedzda svakog okupljanja mora da bude Miljana Kulić. Ona se nije pojavila na samom početku nominacija, već je za to vreme bila sa Zolom u krevetu. On ne želi da se pridruži zadrugarima jer je ljut zbog kazne koju je dobio od produkcije. Zbog svega ovoga Miljana je apelovala na njega u programu uživo.

 - Zola ne zna šta hoće. Ne verujem šta radi, ja sam zbog njega dve nedelje u krevetu. Mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ga volim, ali on meni pravi problem. Ideš protiv sebe. Apelujem na njega da se vrati, ja ću da mu dam pare jer su ga kaznili. Kada muškarac voli ženu on se trudi da ona bude srećna, a ja to nisam. Obećavam da ću sutra na Zadrugoviziji zablistati, a dobro je što sam otišla na kiretažu. Išla sam i protiv svoje majke, a sada više neću - rekla je Miljana.

LUNA NA POLIGRAFU: Uhvaćena u LAŽI na pitanjima o Slobi i Gagiju! A tek priznanje o ZARADI! Au! LUDILO! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.