Đekson se udvarao zauzetoj pevačici! Prebiće ga njen dečko!

Izvor: Svet plus, 15.Dec.2018, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đekson se udvarao zauzetoj pevačici! Prebiće ga njen dečko!

Dok Mina Vrbaški u rijalitiju "Zadruga" govori kako joj nedostaje, Đekson na nekoliko metara od luksuznog kompleksa pokušava da osvoji nečije srce. Udvarao se zauzetoj pevačici! Prebiće ga njen dečko!

Najveća imena sa domaće javne scene juče i danas su se okupila u Pinkovim filimskim studijima u Šimanovcima, gde je počelo snimanje novogodišnjeg programa uz koji Balkan godinama dočekuje praznike. Situacije koje su se dešavale van velike scene zabeležila je ekipa portala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Pink.rs. Primetili su i da su se učesnik prve sezone rijalitija "Zadruga" reper Nemanja Đerić Đekson i pevačica Tea Tairović zbližili na snimanju, a društvo im je pravio iSloba Radanović.

U jednom trenutku reper koji je u rijalitiju "Zadruga" imao nekoliko ljubavnih romansi među kojima je bila najupečatljivija ona sa Minom Vrbaški, koja je nedavno priznala da joj nedostaje Đekson, pitao je Teu kada će okončati svoju vezu u kojoj je trenutno:

"Kada ćeš da raskineš sa dečkom? Ja se već neko vreme ložim na tebe. Kada raskineš, obavesti me. Srce malo slatko."

Pevačica mu je kratko odgovorila:

"Nemoj moj dečko da te čuje, ima da me prebije."

U javnosti je poznato da je Tea Tariović imala problema sa svojim momcima, a početkom ove godine proganjao ju je i bivši dečko, zbog čega je tada morala da reaguje i policija.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.