Đani prijavio MAJKU da krade u samousluzi, čuvari je opkolili, a on se CEPAO OD SMEHA! Šok priznanje pevača

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2021, 17:21

Đani prijavio MAJKU da krade u samousluzi, čuvari je opkolili, a on se CEPAO OD SMEHA! Šok priznanje pevača

"Navikla žena jer sam oduvek takav."

Popularni pevač Radiša Trajković Đani priznao je kako je jednom prilikom svojoj majci priredio neslanu šalu. On je tom prilikom bio sa majkom u samoposluzi koja je u sklopu tržnog centra, u kome jedan njegov poznanik radi kao radnik obezbeđenja.

- Jedva sam čekao da zbrišem, a ona hoće još da kupuje! Te treba kobasica, pa salama, keks, sok... Najgore od svega što sam to sve imao u kući, ali za nju to nije bilo dovoljno. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rekao sam joj da uđe i uzme šta treba a ja ću je čekati ispred. Strašno sam se smorio kada mi je rekla da hoće da svrati i u samoposlugu. Tada mi je to palo na pamet - započeo je Đani i otkrio da je tada momku iz obezbeđenja rekao da obrati pažnju na ženu koja krade u samoposluzi i prstom pokazao na rođenu majku.

- Rekao sam im da ta žena trpa sve u džepove. Odmah su otišli do nje, a ja sam se sakrio i valjao se od smeha. Video sam da me traži pogledom. Bilo joj je frka! Ona nikada ništa ružno nije napravila u životu pa joj je bilo čudno gde baš nju da presretnu. Objašnjavala je da nema ništa sa krađom i molila da je puste ili odvedu šefu kome će objasniti da je došlo do zabune - ispričao je Đani za jedan domaći list, a prenosi "Scandal".

- Keva je bila ljuta na mene cela dva minuta. Zna ona za to moje zezanje. Navikla žena jer oduvek sam takav. Drugu iz obezbeđenja nije baš bilo prijatno. Izvinjavao se kevi što ju je doveo u nezgodnu situaciju. Ni na njega se nije ljutila, nije dečko ništa kriv. Naseo je na moju zezanciju. A od nje očekujem da mi kad-tad vrati - rekao je folker.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.