ĐOLE ĐOGANI BRATU SPASAO BRAK: Stric Lune Đogani otkrio SVE PORODIČNE TAJNE! A da li će ući u rijaliti?

Izvor: Svet, 22.Maj.2019, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ĐOLE ĐOGANI BRATU SPASAO BRAK: Stric Lune Đogani otkrio SVE PORODIČNE TAJNE! A da li će ući u rijaliti?

Đole Đogani  otkrio sve detalje rijaliti porodice, o kojima do sada ni jedan od članova familije i učesnika rijalitija, nije želeo da govori.

Pevač je otkrio da je upravo on spasao brak Bakiju B3, koji je bio poljuljan nakon učešća u “Parovima 7”.
Pevač smatra da je njegov brat Baki pogrešiou kada je ušao u rijaliti i priznao je da je upravo on bio taj koji je razgovarao sa njegovom ženom koju je ubedio da ne ostavi densera.
Po meni, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << njemu je rijaliti više oduzeo nego što mu je doneo. Ništa niko u rijalitiju ne dobija, dobro možda neke parice, naročito ovi što su već imaju ime. Rijaliti, on je bio ime, rešio je probleme, dobro je sa ženom, ona je bila jako ljuta, ona je zvala mene, postojala je situacija d aje htela da g aostavi, ali kada je izašao on onda se sve sredilo-rekao je Gagi.
Onda je otkrio da li bi ušao u rijaliti.
-Ne, ne bi ja, ne znam za koje pare ja ne bih ušao u rijaliti. A Vesna, šta, ona bi sedela tamo, šta bi radila, ništa- rekao je Đogani, a onda se nadovezala i Vesna:
Ja nisam za to, ja ne bih bila interesantna, ali on jeste– rekla je.
svetsvet
The post ĐOLE ĐOGANI BRATU SPASAO BRAK: Stric Lune Đogani otkrio SVE PORODIČNE TAJNE! A da li će ući u rijaliti? appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.