ĐEDOVIĆ IH RASKRINKAO! Marko OTKRIO šta mu je Janjuš rekao o Maji kada nisu imali BUBICE, pa izazvao HAOS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020, 01:41

ĐEDOVIĆ IH RASKRINKAO! Marko OTKRIO šta mu je Janjuš rekao o Maji kada nisu imali BUBICE, pa izazvao HAOS!

Ne mogu vez drame.

Milan Milošević pročitao je pročitao sledeće pitanje, koje je bilo upućeno Janjušu i Maji Marinković.

- Vi ste rođeni jedno za drugo, hoćete li nastaviti ljubav van Zadruge? - glasilo je pitanje.

- Ne - kratko je odgovorila Maja.

- Osudiću sebe što se upecam na pitanja i bliske ljude. To me nervira, što sam dozvolio da se družim sa ljudima koji se pecaju na takve stvari. Možda oni misle da je dobro za njih, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << videće na kraju. Ne da nisam rođen za Maju, ja sam sa njom rođen samo kad je normalna, u ovim, to mi je katastrofa. Ali gledaoci vide da ja ismevam - rekao je Janjuš.

- Slažem se sa ovim gledaocem, kada smo se vratili sa snimanja emisije "Magazin In" on mi je u tajnosti rekao: "Zar misliš da bih radio ove stvari da je ne volim?". To mi je rekao bez bubica - otkrio je Đedović.

Potom je nastao haos kada su počeli da komentarišu to što je Janjuš pričao sa Anom Korać, a ona je poručila da bi, da ona hoće, njih dvoje bili na kapiji. Nastao je karambol, zadrugari su se prepucavali između sebe.

- Ja volim samo jednu osobu - dobacivao je Janjuš Maji.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.