Dino Merlin surovo iskren o današnjoj muzičkoj sceni: ‘Talenta ima sve manje’

Izvor: Tracara.com, 17.Jul.2017, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dino Merlin surovo iskren o današnjoj muzičkoj sceni: ‘Talenta ima sve manje’

A post shared by Dino Merlin Official (@dinomerlinofficial) on Apr 22, 2017 at 12:02pm PDT Iako su se trendovi u muzici drastično promenili, stari hitovi Dine Merlina se i dalje slušaju i vole. Iako se mnogima ne sviđa pravac u kojem je krenula muzička industrija, niko ne može poreći da su današnji hitovi i te kako slušani u celom region. A Dino je bez dlake na jeziku prokomentarisao šta tačno misli o novom žanru. ‘’Danas se publici prezentuje po dve hiljade pesama. Ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << snimaju, stavljaju na društvene mreže, i u takvom vremenu živimo. Danas u poslu koji ja radim, gde se talenti jako brzo smenjuju, velika je sreća i treba puno toga činiti da ostaneš tu gde jesi. Nekad kad sam počinjao, pa i sad, trebalo je da budeš autentičan i prepoznat od publike kao neko ko je zanimljiv i privlači pažnju’’, izjavio je pevač tokom gostovanja na televiziji Pink. Kakvo vi mišljenje imate o današnjoj muzici?
Pogledaj vesti o: Dino Merlin

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Surovo iskren: Dino Merlin otkrio šta misli o današnjoj muzičkoj sceni!

Izvor: Svet plus, 17.Jul.2017

Dino Merlin jedan je od najpopularnijih kantautora u regionu, a već decenijama publici poklanja samo hitove. Evo šta je otkrio o današnjoj muzičkoj sceni...Na muzičkoj sceni regiona sve je više onih koji zapravo ne znaju da pevaju, ali uz pomoć raznih aparata mogu da naprave pesme koje će postati...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.