Dijeta?! Dovoljno je ovo povrće dodati u kafu!

Izvor: Svet plus, 18.Nov.2018, 17:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijeta?! Dovoljno je ovo povrće dodati u kafu!

Idu nam dugi zimski dani u kojima više vremena provodimo u kući uz filmove i neku dobru knjigu, a uz sve to idu i grickalice, razne pečene đakonije... i eto viška kilograma. Dijeta?! Ne! Dovoljno je ovo povrće dodati u kafu!

Da bismo se oslobodili viška kilograma potrebno je dosta vremena i odricanja svega onoga što volimo. Nekome je problem da zaboravi na slatkiše, nekome na masnu i začinjenu hranu, a sem prilagođene i raznovrsne ishrane, važan faktor svakako je fizička >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << aktivnost koja ubrzava metabolizam, troši nakupljene masnoće u telu i povećava mišićnu masu.

Iz Australije nam stiže nov trend. Samo jedan sastojak uz kafu menja vašu liniju, pa zašto ne pokušati... Recept je jednostavan, osušite brokoli i sameljite ga u prah. U kafu dodajte po jednu kašičicu, promešajte i popijte. Brokoli je bogat vlaknima koja daju osećaj sitosti, ali koji obiluju i esencijalnim nutritijentima potrebnim za očuvanje zdravlja. U kombinaciji sa kafom čuda čine!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.