Dijeta - Brzo-800 postala je pravi hit! Od 5 do 10 kilograma za tri nedelje!

Izvor: Svet plus, 15.Okt.2019, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dijeta - Brzo-800 postala je pravi hit! Od 5 do 10 kilograma za tri nedelje!

Osim što ćete brzo gubiti kilograme, nećete imati osećaj gladi. Tokom ovakvog načina ishrane, potrebno je da svakog dana unosite 800 kalorija, ali je jako važno voditi računa o vrsti namirnica. Dijeta nazvana Brzo-800 postala je pravi hit! Od 5 do 10 kilograma za tri nedelje!

Doktor je za Dejli Mejl rekao: "Pridržavajte se plana i za tri nedelje ćete primetiti drastičnu razliku. Osim kalorijskig ograničenje potrebno je da se pridržavate još nekoliko pravila. Vrsta namirnica >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << koje birate je izuzetno važna".

Tečnost

Da li ste znali da su mnogi od nas u stalnom stanju dehidratcije, potpuno nesvesni rizika za zdravlje koje nosi sa sobom? Ukoliko ne unosite dovoljno vode u organizam, postaćete sporiji, letargični, a osećaj gladi će se češće javljati. Dovoljan unos tečnosti će pomoći da se osećaj sitosti duže zadrži.

Masti

Do sad su nam govorili da ukoliko želimo da oslabimo, trebamo da se držimo dalje od masti, a kao odgovor prehrambena industrija je ponudila niz dijetalnih namirnica. Međutim, stopa gojaznosti i dalje raste.

Činjenica je da dobre masti nisu neprijatelj dijete. Bogate mono masti suzbijaju apetit, usporavajući brzinu kojom se želudac prazni. Da biste se duže osećali sito, birajte maslinovo ulje, orašaste plodove, masnu ribu i u umerenim količinama mlečne proizvode.

Vlakna

Creva će raditi kao sat ukoliko unosite dovolju količinu vlakana. Osim što pomažu očuvanju rada creva, ona utiču i na bolje raspoloženje. Pores toga, vlakna oslobađaju hemikaliju koja se zove „PII“ i koja smanjuje apetit. Da ne biste došliu stanje da vas savlada glad, neka vam obroci obiluju svežim povrćem, žitaricama od celog zrna i mahunarkama.

Ostale teme vezane za zdravlje, možete pronaći OVDE

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.