Dejana Živković opet objavila fotku zbog koje je ismevaju, pa poručila: HOĆEMO JOŠ DA SE IGRAMO?

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2021, 13:41

Dejana Živković opet objavila fotku zbog koje je ismevaju, pa poručila: "HOĆEMO JOŠ DA SE IGRAMO?"

Porasla joj popularnost.

Dejana Živković već neko vreme je na meti kritika zbog preteranog korišćenja fotošopa na svojim fotografijama, a na nekima je mnogi ne prepoznaju.

Ona je svojom najnovijom objavom na Instagramu ostavila mnoge bez teksta, jer je toliko preterala sa Fotošopom da na slici izgleda kao da je stavila tuđu glavu na svoje telo.

A post shared by Deyana Zivkovic (@dejanazivkovic)

Međutim, Dejana je vrlo brzo uklonila tu fotografiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon što je dobila pregršt negativnih komentara, a mnogi su komentarisali kako više liči na lutku nego na sebe.

Živkovićeva se sada ponovo oglasila na Instagramu i napisala da joj je zbog takvih komentara samo porasla popularnost.

- Dragi moji, obožavam vas. Stori mi je skočio na 50 hiljada, 15 hiljada pratilaca. Hoćemo još da se igramo? Ja sam za. Poljubac - napisala je Živkovićeva uz fotografiju i podelila na svom storiju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.