Darko Lazić tvrdi da je Ana Sević kriva što nije bio na rođendanu ćerke!

Izvor: Svet plus, 04.Jul.2019, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić tvrdi da je Ana Sević kriva što nije bio na rođendanu ćerke!

Darko Lazić nedavno se nije pojavio na proslavi rođendana ćerke Lorene, koju je organizovala njegova bivša žena i koleginica. Ovo je mnoge iznenadilo! Sada je pevač rešio da otkrije više detalja o tome. Darko Lazić tvrdi da je Ana Sević kriva što nije bio na rođendanu ćerke!

Rođendanu ćerke Lorene, koju ima iz braka sa Anom Sević, Darko Lazić nije prisustvovao, a za to je, kako kaže, kriva njegova bivša žena.

"To je moja bivša žena >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sve lepo namontirala. Da me pljuju novinari. Trebalo je da pravimo rođendan Loreni krajem juna, s tim što sam ja rekao da to ne bude vikend, jer je vrlo moguće da ću raditi. I kad se saznalo da radim, zakazao se rođendan i nije moglo da se pomeri. Uostalom, neću ništa da pričam, to je njena stvar, svi znamo..."- naveo je Darko Lazić za Telegraf i naglasio:

"Ja ću svom detetu napraviti rođendan kada stvarno i jeste, 10. jula, u igraonici i ovde, tako da ću sve to obeležiti kako treba!"

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.