Darko Lazić kakvog do sad niste videli, koncert velikog pevača večeras u 21h na YOUBOXU

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2021, 21:56

Darko Lazić kakvog do sad niste videli, koncert velikog pevača večeras u 21h na YOUBOXU

Lepe vesti...

Jedan od najpopularnijih pevača u regionu, Darko Lazić,  večeras u 21h održaće online koncert ekskluzivno na YOUBOX muzičkoj striming platformi.

Nakon dugo vremena, ovo će biti prvi Lazićev nastup, a on se potrudio da pruži publici sve ono po čemu je poznat. „Svi gledaoci željni odlične atmosfere, kafane, provoda i dobre zabave, uživaće u ovom koncertu“, poručio je popularni pevač.

U video najavi koncerta publika je imala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << priliku da vidi starog i novog Darka, a društvene mreže su pljuštale od komentara i pohvala za njegovu transformaciju.

Pored legendarnih hitova iz svog opusa, Darko Lazić će premijerno na YOUBOXU uživo izvesti i novu pesmu „Moj Otac“, koju je posvetio svom ocu.

“Nisam znao ja da cenim sve što si mi dao, čuvao me od svakog zla, ispred mene stao. Sad bih da ti vratim bar na neki način, s anđelima spavaj, a ja cu da čuvam život majčin”, glase stihovi ove emotivne pesme.

Najveće muzičke zvezde sa naših prostora, neočekivane lokacije i direktna komunikacija sa publikom doprineli su da YOUBOX postane najviše puta skinuta muzička aplikacija u regionu sa preko 400.000 registrovanih korisnika.

 Prva domaća striming platforma dostupna je za preuzimanje potpuno besplatno svim Huawei, Android i IOS korisnicima na App Gallery, Google Play prodavnici i App Store-u.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.