Izvor: Scandal.rs, 26.Feb.2019, 02:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara panično pobrisala sve EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE zbog osvete BIVŠEG! JOŠ JEDNA AFERA NA POMOLU

Dara Bubamara preživela je pravi pakao kada su njene eksplicitne fotografije ugledale svetlost dana. Sada je pevačica rešila da joj se takve stvari više ne dešavaju, i progovorila o merama koje je preduzela kako bi se zaštitila od ponovnih sličnih situacija: “Ne verujem nikom, čak i nemam više takve slike. Ne slikam se više. Bilo The post Dara panično pobrisala sve EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE zbog osvete BIVŠEG! JOŠ JEDNA AFERA NA POMOLU appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dara Bubamara: Eksplicitne fotografije ne držim u telefonu

Izvor: Tracara.com, 26.Feb.2019

Dara Bubamara preživela je pravi pakao kada su njene eksplicitne fotografije ugledale svetlost dana. Sada je pevačica rešila da joj se takve stvari više ne dešavaju, i progovorila o merama koje je preduzela kako bi se zaštitila od ponovnih sličnih situacija. “Ne verujem nikom, čak i nemam...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.