Dara Bubamara: Karleuša i ja imamo top duet, Maja Berović je divna devojka

Izvor: Tracara.com, 18.Nov.2018, 02:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara Bubamara: Karleuša i ja imamo top duet, Maja Berović je divna devojka

Pevačica Dara Bubamara prethodni nedelja punila je novinske stupce zbog singla All Inclusive, ali i svađe sa Vladom Georgievim, sa kojim je nekada sarađivala. U velikom intervjuu za Svet, Bubamara je otkrila u kom trenutku je nastao raskol između nje i Vlada i šta je razlog njegovih učestalih napada. “Vlado je bio radnik u studiju Marka Kona kada sam ja njemu dozvolila da mi uradi jednu pesmu. Kasnije se on, kao, stideo te pesme, pa je u emisiji TLZP imao stav ja sam veliki Vlado i >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << davao mi neke čudne komentare. Ja ga onda spustim na zemlju i kažem: „Brate, jel se sećaš kad si mi radio pesmu, kad sam ti dozvolila da budeš pored mene?“ Od tada je počela mržnja s njegove strane. Ja samo ne znam odakle mu smelost da komentariše ženu kao što sam ja jer ja toliko radim na svojoj karijeri, u trendu sam i broj jedan… Vlado je klasičan luzer i pijandura, ne znam kada je izbacio hit. Shvatiću to kao njegovo nezadovoljstvo u životu i potrebu da se zakači za mene pošto sam ja popularna. Samo ne znam odakle smelosti tom alkoholičaru da me uzima u usta,” iskrena je Bubamara, koja trenutno sprema novi album, a na jednoj pesmi udružiće glas sa – Jelenom Karleušom. “Imam ludačku energiju i neću da stajem. Najavljujem nove slike, pesme i duet sa Karleušom,” kaže i objašnjava: “Ma samo kad kažem nas dve u duetu – to je već bum, a zamisli tek spot! Ma svi će popadati od ljubomore. Imamo baš dobru pesmu, i to će biti nenormalno dobar spot.” View this post on Instagram A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Nov 11, 2018 at 12:06pm PST Bubamara je podržala i koncert Maje Berović u Areni. Iako se nije pojavila, koleginici je čestitala na uspehu. “Maja je divna devojka i ja sam joj pružila podršku zato što je i ona meni. Kada je trebalo da imam koncert u Areni, ona je svoj pomerila. Rekla mi je: „Ajde, Daro, pravi ti sada, neću ja, videću da pravim koncert tamo negde u oktobru.“ Ona je stvarno korektna devojka, i za razliku od drugih pevačica, Maja me je ispoštovala. Ona je za kratko vreme baš napredovala, i vidi se da radi na sebi i svom izgledu. Krivo mi je što nisam bila na koncertu, ali bila sam na Kosovu, radila sam ceo vikend,” rekla je Dara, dok sa druge strane nema lepih reči za Majin saradnike, Bubu Corellija i Jalu bratu.  “Ma dosadile su svima više te jala bube, babe, ne bih o njima mnogo pričala, nebitni su,” kratka je Bubamara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

SKANDALOZNI INTERVJU!!! Dara: DOSTA MI JE JALE I BUBE! Istina o odnosu sa Karleušom, Vladi Georgijevu, RASKIDU SA DEČKOM!

Izvor: Svet, 18.Nov.2018

Dara Bubamara je i ovoga puta šokirala sve kako svojim izgledom i seksepilom u spotu za novu pesmu All inclusive, tako i žestokom svađom sa popularnim kolegom.. “Ja sam znala da će ovako da bude, prosto sam verovala u ovu pesmu. Liniju sam doterala do savršenstva, tako da je to sve zajedno jedan...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.