Danijela Buzurović danas puni 36: „Uvek me je za rođendan budio topao i sunčan dan!“

Izvor: Prva.rs, 20.Jun.2017, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijela Buzurović danas puni 36: „Uvek me je za rođendan budio topao i sunčan dan!“

Danijela Buzurović danas puni 36 godina. Tim povodom, zamolili smo je za mali vremeplov, za jedan mali osvrt na detinjstvo, kada su nam rođendani ostali u specifičnom sećanju...
Imaš li neko posebno rođendansko sećanje iz detinjstva? Neki miris, boju, nešto što te podseća na dane kad si bila mala?
- Sunce! Uvek me je za rođendan budio topao i sunčan dan. Znam da je uvek bilo duplo slavlje, moj rođendan i poslednji dan skole, tako da je to uvek bio poseban >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << dan i za moje drugare i za mene.
U međuvremenu je porasla, ali taj dan je i dalje poseban uz supruga Stefana i klince Nestora i Klaru.
- Obično ponoć dočekam sa najbližima. Zagrle me i kažu "Srećan ti rođendan". Najjednostavnije i najlepše! I samo to mi je potrebno...
A šta ti poželiš sebi ama baš svakog 20. juna?
- Da su živi i zdravi svi moji i da se što više radujemo svi zajedno.
Osmeh, sećanje na detinjstvo, poljupci najjdražih ljudi... Reci nam, zašto treba da slavimo rođendane?
- Treba da se slavi sve! I rođendani i godišnjice i svi praznici... Treba nalaziti povode i samo slaviti, slaviti... Jer život prolazi...Neka bar prođe u veselju!
Pratite nas i na Viberu!  
 

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.