Dalila PROGOVORILA O TROJCI, pa otkrila kako ju je pozvala Matora u svoje LJUBAVNO GNEZDO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2021, 00:18

Dalila PROGOVORILA O TROJCI, pa otkrila kako ju je pozvala Matora u svoje "LJUBAVNO GNEZDO" (VIDEO)

Iskrenost na samom početku!

U Beloj kući je počela igra "Intimna pitanja", a prvo pitanje ove večeri izvukao je Dejan Dragojević.

Pitanje pod rednim brojem 48 je glasilo:

- Opišite najdosadniji izlazak u životu - glasilo je pitanje.

- Dalila i ja kad smo bili u Budvi. Nije mi bilo dosadno, nego sam se smorio. Išli smo tako uveče u diskoteku. Kad smo stigli sa brodom, mamurni, čuli smo muziku i onda smo se smorili. Vratili smo se, spavali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i nismo ni otišli, a to je zato šti smo stalno izlazili. Mi smo imali terefanu, teretanu i kafanu - rekao je Dejan.

Sledeća na redu bila je Dalila Dragojević i ona je izvukla pitanje broj 28. koje je glasilo:

- Da li si ikada bila u trojci? Ako jesi kakvo je bilo iskustvo a ako nisi da li imaš nešto protiv toga? -

- Nikada nisam bila u trojci. Pa nemam ništa protiv toga, čak sam i Matoru zvala - našalila se Dalila, na šta je Matora rekla:

- Ja sam protiv toga strogo, tako da sam se šokirala - rekla je Matora.

- Ja sam sad u nekim čudnim fazama, pa mi je sinoć ponudila, zamisli koliko je ona bolesna, kaže da bi volela da me odvede u svoj novi stan, da uzme flašu votke, da se napijemo i nije ni završila. Nisam mu nikada predlagala. On uvek ima osmeh na licu kada mu pomenem neku drugu ženu, on se uvek smeje, a kad spomenem nekog muškarca on je ozbiljan...Šalim se. Uvek neko ima svoje prljave misli, fetiše ili tako nešto. Imate neko ko voli stopala, meni more bolesnih poruka posle pedikira stigne na instagramu - rekla je Dalila.

Detaljnije pogledajte u video prilogu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.