Dajana Paunović emotivnom porukom raznežila sve!

Izvor: Svet plus, 31.Avg.2017, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dajana Paunović emotivnom porukom raznežila sve!

Dajana Paunović, danas je na društvenim mrežama objavila emotivnu poruku kojom je raznežila sve svoje obožavaoce na društvenim mrežama.

Ona je poruku posvetila svom sinu Dušanu, koji sutra polazi u prvi razred Osnove škole: "Škola... Zar već? Vreme prolazi...Više nisi moja mala beba, savladali smo prve korake, prve reči, zubiće....Vreme je za level 2! Neka ti je sa srećom polazak u školicu...! Osećam radost i sreću zbog toga što rasteš, napreduješ, postaješ >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << veliki dečak... A sa druge strane sam tužna jer više nisi moja mala beba... znam da ćes iz klupe izaći kao odrasla i oformljena ličnost. Najlepša stvar koja mi se desila si ti. - Zvezda što sija. Najispravnija stvar koju sam uradila je što sam tebi podredila sve svoje vreme i doživela trenutke koje ću pamtiti za ceo život. Dragi roditelji budite uz svoju dečicu, brzo će otići svojim putem... Pazite ih, mazite i razmazite. Neće pamtiti naše poslove, sređivanja po kući, izlaske... Pamtiće naše vreme provedeno sa njima. Uživajte u njima dok su mali, zabavni i bezbrižni. I oni a i mi sa njima!J er... ima li šta preče od njih, njihove sreće i osmeha...? Srećan početak svim školarcima...", stoji u opisu fotografije koju je Dajana objavila na Instagramu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.