Da vam zavese budu ponovo kao nove! Jednostavan trik!

Izvor: Svet plus, 26.Jun.2021, 11:38

Da vam zavese budu ponovo kao nove! Jednostavan trik!

Vrlo je teško zadržati njihovu belinu jer upijaju duvanski dim i sve druge mirise i s vremenom počinju da žute... Da vam zavese budu ponovo kao nove! Jednostavan trik!

Bele zavese su idealne za svaki dom jer se odlično uklapaju sa bilo kojim enterijerom, a i zaštitiće vas od sunca, propuštajući sasvim dovoljno svetlosti u prostoriju.

Ukoliko imate problema da vratite zavesama belinu koju su nekada imale, Tetka Saveta vam predlaže da ih operete sastojkom koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << svi imamo u kuhinji, a za koji sve domaćice koje su ga isprobale tvrde da je delotvoran.

Sve što je potrebno jeste da u mašinu za pranje veša stavite zavese koje želite da izbelite, a onda dodate 1/2 čaše alkoholnog sirćeta. Naravno, morate dodati i deterdžent koji inače koristite i zatim uključite mašinu.

Na ovaj način možete izbeliti i posteljinu ili donji veš i košulje.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.