Da li znate ko su Funtinjora Funta, Senada, Dana i Behljulj? Naše poznate ličnosti uopšte se NE ZOVU ONAKO KAKO MISLITE

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Sep.2019, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li znate ko su Funtinjora Funta, Senada, Dana i Behljulj? Naše poznate ličnosti uopšte se NE ZOVU ONAKO KAKO MISLITE

Otkrivamo prava imena.

Naše poznate ličnosti u javnosti ne govore o svojim pravim imenima.

Umetničko ime Bebi Dol izabrala je umesto pravog - Dragana Šarić. Ipak, ona je i ime Dragana zamenila imenom Dana kada se udala pa postala Dana Todorović.

- Jednostano odlučila sam da se više ne zovem Dragana Šarić jer mi je to dosadilo, ali i zbog toga što želim da započnem novi život. Promenila sam ime u Dana Todorović. Moram da objanim zbog čega. Dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je moje crkveno ime, a Todorović sam uzela od supruga. Mnogo mi se sviđa kako mi stoji i volela bih da me ljudi ubuduće zovu tako - rekla je Bebi.

MagazinIn #BebiDol #BabyDoll #Singer #Music #Show

A post shared by Bebi Dol (@bebidol.official) on Feb 20, 2016 at 9:07am PST

Naša poznata pevačica Izvorinka Milošević rođena je kao Funtinjora Funta Lunga, 19. januara 1954. godine u Kučevu u Istočnoj Srbiji. Poreklom je Vlahinja. Deda joj je bio Vlajko Lugonji, a baba Stojna je bila Rusaljka.

Nakon Drugog svetskog rata, Izvorinkin deda je promenio svoje prezime u Milošević, a po polasku u školu Izvorinka je promenila svoje ime, tačnije, "prevela ga na srpski jezik", i tako postala Izvorinka Milošević.

Pravo ime Dare Bubamare je Radojka Adžić, dok se Lepa Lukić zapravo zove Leposava Musović. Nada Topčagić je Senada, a Beki Bekić Behljulj Behljulji. Ekstra Nena se, zapravo, zove Snežana Berić. A pravo ime Ane Bekute je Gordana-Nadežda Polić. Ona je u jednom intervjuu otkrila pravi razlog zbog kojeg je promenila ime.

☀️🍸❤️😘. Dress. @aston_atelier

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Aug 13, 2019 at 4:48am PDT

- Nije to nikada bila polemika, to zapravo mislim i sada i ako je od tada prošlo 32 godine. Mislim da je to bila potreba. Potreba iz razloga što je tada na estradnoj sceni bilo bar četiri Nade. Ja sam poslušala mog tadašnjeg kompozitora Predraga Vukovića Vukasa čije je mišljenje bilo da ipak promenimo moje ime. Predložio mi je da promenim ime i prezime i pristala sam. I sad mislim, iako mislim da bih karijeru napravila i kao Nada Polić, ali mislim da je to Ana Bekuta meni pomoglo, onako zvučnije je - otkrila je Ana.

Zivim sad i ne brinem se mnogo😂😂😂❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘. @aston_atelier

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Aug 13, 2019 at 4:50am PDT

Volim osamdesete #BebiDol

A post shared by Bebi Dol (@bebidol.official) on Nov 28, 2018 at 11:33pm PST

#lepalukic #odizvoradvaputica #srcejemojeviolina

A post shared by Lepa Lukić (@lepa_lukic_official) on Aug 16, 2019 at 6:48am PDT

.... DOBAR DAN SUNCU 🌞... krecu generalne probe za koncert 8 maja ! Sve je u znaku srca..zbog dolazecih praznika , nekih lepih , iskrenih razgovora...zbog proleca ! Samo pozitivno..🤩.. go IZI , go...👑🎶🎵🎤💟... !

A post shared by Izvorinka Milosevic Izi II (@_izvorinka_milosevic_izi) on Apr 18, 2019 at 2:05am PDT

Šušanj 💜💜💜✌ #anabekuta #imesreće #šušanj

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1) on Aug 15, 2019 at 1:58am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.