Da li ćete priuštiti sebi primerak? EVO KOLIKO KOŠTA KNJIGA KIJE KOCKAR! Malo ili MNOGO?

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2018, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ćete priuštiti sebi primerak? EVO KOLIKO KOŠTA KNJIGA KIJE KOCKAR! Malo ili MNOGO?

Zanima nas vaše mišljenje!

Autobiografija pobednice "Zadruge" Kije Kockar, "Moj potpis" pojavila se danas na Sajmu knjiga, a u narodu se podigla veća prašina nego kada je postala pevačica.

Fanovi žude za svojim primerkom, a ono što će mnoge zanimati jeste koliko košta jedan "Potpis".

Na sajtu izdavača uspeli smo da pronađemo cenu, ona će u toku trajanja Sajma knjiga koštati 399,20 dinara. Dok će se u ostalim knjižarama naći po ceni od 499,00 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dinara.

Da li je ovo malo ili mnogo? Kažite nam u komentaru vaše mišljenje.

Podsećanja radi, u knjizi "Moj potpis" Kristina Kockar je na 192 strane otkrila pojedinosti o svom životu. Ona se čitaocima obraća iskreno, veoma neposredno i bez zadrške. Pored toga, ona se osvrće na temu porodičnog nasilja, povezujući je sa svojim detinjstvom, ali i čineći čitaocu dostupnim i najdublji deo njenog unutrašnjeg sveta, kao i svoju intimu, objavljujući nepoznate podatke o svom trenutno ozbiljno narušenom zdravstvenom stanju.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.