Da li biste prepoznali Ninu? Evo kako je izgledala pre zatvora

Izvor: Svet, 11.Nov.2019, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li biste prepoznali Ninu? Evo kako je izgledala pre zatvora

Nina Prlja jedna je od najkontroverznijih rijaliti učesnica, koja je odlučila da napiše knjigu o svom burnom životu. Ona je sada na društvene mreže objavila fotografiju od pre tri godine, na kojoj je mnogi ne bi prepoznali.
Naime, Nina je tada izgledala kao da je “na pragu anoreksije”, što su komentarisali njeni pratioci na Instagramu. U pitanju je fotografija iz 2015. godine, kada je Prlja živela u Dubaiju.
Podsetimo, Nina je bila uhapšena 2016. godine, pod sumnjom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << da je deo organizovane kriminalne grupe beogradskih mula koje su krijumčarile kokain u Emirate. Takođe, ona je priznala da je imala aferu sa jednim fudbalerom Partizana, kao i mnoge šokantne detalje iz ćelije.
 







View this post on Instagram














 
2015.
A post shared by Nina Prlja ⭐️Ninita (@official_nina_prlja) on Nov 10, 2019 at 6:00pm PST


svetRajko Ristić/Svet
The post Da li biste prepoznali Ninu? Evo kako je izgledala pre zatvora appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.