DŽUKELA IZ CRKVENICE! Kristijan Golubović URNISAO zadrugare Ja bih tu vezu UNIŠTIO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2021, 17:08

"DŽUKELA IZ CRKVENICE!" Kristijan Golubović URNISAO zadrugare "Ja bih tu vezu UNIŠTIO!" (VIDEO)

Kolaps za crnim stolom!

U Imaginarijumu je u toku odabir najnepoštenijeg zadrugara, a na red je došao Kristijan Golubović.

On nije birao reči, bio je surov prema njegovom izboru za najnepoštenijeg zadrugara, pa je opleo po Moniki Horvat, ali i po Filipu Caru.

- Ajde da podelimo na tri stvari, emotivno, prijateljski i zadrugarski! Neke osoebe su bile nepoštene, pa se napravile žrtvama a to je Monika. Ona je alava, samoživa i lažljiva je! Mi joj kažemo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da nešto ne radi kako treba,a ona kaže da mi lažemo i pravi nas budalama, i ako nisi dobar čovek i pošten prema nekome koga voliš, i sve nas praviš budalama a mi smo shvatili da ona nije normalna. - počeo je Golubović, pa dodao:

- Druga osoba je Maja, koju je Alen sa najjačim stomakom ovde prihvatio, posle svega što je pokazala i kada nije bial pored osobe koju je volele, a bilo mu je najteže. Da su mi doveli najvećeg neprijatelja, ja boh pomogao, ali neću da dužim i Alenu da pravim novu ranu a tu vezu bih ja unipštio, jer je i ona uništila mnogo ljudi, prvo bivšeg verenika! Treća osoba je zadrugarski najnepoštenija, ovde niko nije pošten. Ja sam takođe nepošten, ja obično kradem pivo i hranu, i cigare ali ne za mene. Ajde džukelu iz Crkvenice, (Filip Car), on je meni ortak ali povremeno pokaže neku nijansu nepoštenja i nije uvek prijatelj, posebno kada su u pitanju pare i pivo i voli da ukrade - rekao je Kristijan.

Detaljnije u nastavku.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.