DŽENAN LONČAREVIĆ O ANI KOKIĆ: Nije ona još pokazala šta zna

Izvor: Kurir, 16.Jan.2015, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽENAN LONČAREVIĆ O ANI KOKIĆ: Nije ona još pokazala šta zna

Ana mi je napisala jednu pesmu i nikako da to završimo, da tu stavimo tačku. Zbog tog Ana na kraju, ona uvek može da bude DženANA, rekao je pevač

Dženan Lončarević osvrnuo se na odluku Ane Kokić koju je objavila na društvenim mrežama i poželela da nauči da svira gitaru, pa da na sceni postane DženANA.

"Ana mi je napisala jednu pesmu i nikako da to završimo, da tu stavimo tačku. Zbog tog Ana na kraju, ona uvek može da bude DženANA", rekao je Lončarević >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a onda uputio komplimente na račun svoje koleginice.

"Auuu, pa nije ona još pokazala šta zna. Što se tiče muzike, ona je veliki profesionalac", rekao je pevač a zatim otkrio i svoje buduće poslovne planove.

"Sada treba da objavim jedan singl koji govori o životu, jedna životna priča koja ima lepu celinu. Nakon toga sledi još jedna ljubavna pesma a onda i novi album", rekao je Dženan u emisiji "Ekskluziv".

(EPK)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.