DVE NEDELJE U KOMI NA RESPIRATORU! Manekenka bila UBEĐENA da koronavirus NE POSTOJI, pozivala ljude da se NE VAKCINIŠU, a onda ZAMALO UMRLA! Mislili su da se neću izvući!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2021, 07:42

DVE NEDELJE U KOMI NA RESPIRATORU! Manekenka bila UBEĐENA da koronavirus NE POSTOJI, pozivala ljude da se NE VAKCINIŠU, a onda ZAMALO UMRLA! "Mislili su da se neću izvući!"

"Moj suprug je bio spreman na najgore."

Britanska manekenka Holi Mekgir priznala je kako je gotovo dva puta umrla nakon što se zarazila koronavirusom i da su joj lekari davali samo 15 odsto šanse da preživi kad su je priključili na respirator.

Manekenka je ranije po internetu pisala kako je korona izmišljena i pozivala je ljude da se ne vakcinišu.

A post shared by HollyMcguire (@officialhollymcguire)

- Bila sam antivakser, nisam se htela da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se vakcinišem, ali sada sam se uverila da je kovid stvaran - rekla je za "Mirror".

Priznala je kako je odbijala da veruje da ima koronu sve dok nije završila u bolnici, gde je provela više od tri nedelje, od čega je dve nedelje bila u komi na respiratoru.

A post shared by HollyMcguire (@officialhollymcguire)

- Moj suprug je bio spreman na najgore. Nazvao je moju mamu i plakao govoreći kako misli da se neću izvući - navodi ona.

- Mnogi moji prijatelji bili su antivakseri, zagovarali su protiv vakcine, a i ja sam ih slušala. Sada jako žalim zbog toga. Bila sam glupa. Jednom kad sam se zarazila, bilo je užasno, pogodilo me poput kamiona. Samo se vakcinišite što pre - poručila je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.