DVA STANA ZA ŽELJKA: Miljana na Zolu potrošila basnoslovnu sumu! Marija Kulić KUNE i urla! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 19:22

DVA STANA ZA ŽELJKA: Miljana na Zolu potrošila basnoslovnu sumu! Marija Kulić KUNE i urla! (VIDEO)

Prljavština na sunce...

"Pitanja gledalaca" su u toku, a naredno pitanje Milan Milošević imao je za Lazara Čolića Zolu.

- Kolio si para smislio da uzmeš Kulićkama, koliko ti fali? - glasilo je pitanje.

- Ne mislim išta da im uzmem, a fale mi milioni. Ja sam njima sve objasnio, neću da se kačim sa Marijom. Svestan sam da ništa lepo nismo pokazali da nas Marija podrži - rekao je Zola.

- Na nama je sve, onakav način života niko ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << podržava, ali sada imam plan, i nećemo više biti bolesni. Moja majka je isto lila suze napolju zbog nje - dodao je Zola.

- Ne treba on da ima obzira, znam da me ne poštuje, umeo je i napolju da provocira Sinišu, pa je priznao da je hteo da želi da ga on tuče, pa da ode u zatvor. Ne može očima da me gleda, ali je za sve kriva Miljana - rekla je Marija.

- On je ljubomoran na mene, zbog honorara. Svašta sam radila zbog njega, izgubila pare i ostalo, mogla sam i Željku dva stana da kupim. On je mene ovlastio na njegov honorar jer sam pravila šou sa Mišelom. Ja njemu nikad pijana ne bih prišla, namerno sam ga zvala "Mišel" da ga isprovociram - rekla je Miljana.

A OD ĐANIJA... Pevačeva snajka pokazala skupoceni poklon koji je dobila za venčanje, a evo šta misli o svekru i svekrvi! (VIDEO)

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.