DUŠA MI SE KIDALA: Oglasila se mama Nadežde Biljić - otkrila OVO o svojoj ćerci! KRAĐA? NIKADA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2018, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUŠA MI SE KIDALA: Oglasila se mama Nadežde Biljić - otkrila OVO o svojoj ćerci! KRAĐA? NIKADA!

Patnja majke je velika...

U ponedeljak popodne nakon kupovine Nadežda Biljić počela je da drami i da plače jer joj je neko ukrao hranu i cigarete. Biljićeva je lupala na kapiju, ali se i svađala sa Minom Vrbaški.

Svi zurili u Natino SEKSI TELO: Providnom haljinom zaludela publiku u Zagrebu i Beču! (VIDEO)

Posle svega pevačica je otišla u Rajski vrt gde je razgovarala sa Drvetom mudrosti koje je uspelo da smiri Nadeždu. Ekipa portala Pink.rs kontaktirala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je majku ove zadrugarke, Slavicu Biljić, kako bismo čuli njen komentar o svemu što se dogodilo.

ŠOOKČINA - ON u krevetu sa LUNOM! Probudila se pored zadrugara - NE SEĆA GA SE! Bili su pijani? A Sloba? (VIDEO)

Nije mi bilo svejedno. Duša mi se kidala, jer pošteni ispaštaju. Ona nikada nije krala, ima poštovanja prema starijima i kodekse ponašanja. Ne podržavam takve ljude koji kradu, koji nemaju meru u ponašanju, pričaju ružne reči i ponižavaju druge da bi sebe uzdigli. Svako nosi svoj krst. Nisu samo Nadi nestali hrana i cigarete - kaže Slavica Biljić za Pink.rs

SAD JE ŽALOSNO I PREPRIČAVATI: Zadrugari osulji paljbu po Slobi - VHUNAC SVEGA! Radanoviću - Zbog OVOGA te MRZE!

Osim problema koji je imala sa Minom, Nadeždu je povredilo i to što joj je Zlata Đurković rekla da ju je videla da je zapravo ona ukrala cigarete. Kako su izgledale te situacije tokom ponedeljka popodne, možete pogledati u video-prilozima ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.