Izvor: Scandal.rs, 17.Dec.2019, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUNJA ILIĆ SE VERILA, A SAMO PAR SATI POSLE SAZNALA DA JE VERENIK VARA: Ono što je izjavila svakog će IZNERVIRATI!

Dunja Ilić svima je pokazala na Instagramu verenički prsten, ali samo nakon par sati desila joj se prava drama. Bivša pevačica priznala je da joj je verenik napravio veoma neprijatnu situaciju za koju je saznala, pa je sve podelila sa pratiocima. “Kad saznaš par sati nakon veridbe da je “verenik” tokom svađe uzeo kartu da The post DUNJA ILIĆ SE VERILA, A SAMO PAR SATI POSLE SAZNALA DA JE VERENIK VARA: Ono što je izjavila svakog će IZNERVIRATI! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

MOJE EMOCIJE SE NISU UGASILE, ALI ŽIVOT IDE DALJE: Luna još ne može da dođe sebi nakon raskida s Markom!

Izvor: Scandal.rs, 17.Dec.2019

Luna Đogani progovorila je o raskidu sa Markom Miljkovićem, koji joj je bolna tema. Pevačica je priznala da je tužna i otkrila šta je bio glavni okidač da se rastane sa Markom. “Ne mogu da kažem da sam nesrećna. Čovek mora da bude srećan i i zadovoljan sobom da bi uopšte bio srećan. Ne...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.