DUG RAZGOVOR: Izbačena je iz Zadruge 3, a evo ŠTA joj se desilo kad je stigla kući

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2019, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUG RAZGOVOR: Izbačena je iz "Zadruge 3", a evo ŠTA joj se desilo kad je stigla kući

I kritike i pohvale...

Lei Šekarić, koja je sinoć napustila "Zadrugu", nije bilo pravo kada je videla kako je javnost reagovala na njeno intimiziranje s Radetom Lazićem. Takođe, nije verovala da će je majka, proslavljena sportiskinja Jasna Šekarić, sačekati u studiju budući da je trebalo da bude u Kini - ipak, majka ju je dočekala uz suze, zagrljaj i buket ruža, a kada su došle kući usledio je dug razgovor o svemu što se izdešavalo.

- Meni je sve to jako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teško palo u trenutku kada sam izašla, nemam ništa loše o njemu da kažem. Ne mogu da kažem da je to bila greška, ja se stvarno ni za šta u životu ne kajem, a opet na televiziji smo. Stvarno sam osoba koja je uvek pričala sve najgore o kombinacijama i da sam znala da mi ne bismo bili zajedno posle toga, sigurno se ne bi desilo. To je iza mene - dotakla se Lea svoje vrele akcije s Lazićem, a potom nastavila:

Mamo moj 💖🌍

A post shared by Lea Šekarić (@lea.sekaric) on Oct 13, 2019 at 9:11am PDT

- Mamu su osuđivali, videla sam po komentarima. Rekla sam joj da pokuša to da ne čita, mada ona je i sama tokom svoje uspešne karijere shvatila da će uvek biti raznih priča. Nas dve smo dugo pričale kada smo stigle u stan, bilo je tu kritika i pohvala, ali ostaće sve između naša četiri zida - zaključila je bivša zadrugarka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.