DRUGO MESTO U FINALU ZG! Isak priznao da li je RAZOČARAN što nije pobedio: Nisam mogao ni da sanjam...

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2021, 09:43

DRUGO MESTO U FINALU ZG! Isak priznao da li je RAZOČARAN što nije pobedio: "Nisam mogao ni da sanjam..."

Očekivanja su bila velika.

Veliko finale pevačkog takmičenja "Zvezde Granda" održano je sinoć, a kao pobednik iz ove sezone izašao je Mahir Mulalić, koji je u finišu takmičenja pobedio Isaka Šabanovića, koji je bio drugoplasirani.

Ekipa našeg portala Srbija Danas bila je na licu mesta, i zabeležila

Šabanović je otkrio da li mu je zadovoljstvo ili pak razočaranje što je osovojio drugo mesto iako je važio za favorita.

- Meni je zadovoljstvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kad su rekli "Prolazi dalje broj pet" ja ustajem i vičem "To!". Sad je super - rekao je Isak pun pozitivne energije.

- Rekao si da nije bitno da li ćeš biti 15. ili 16., bitno je da dođeš do kraja, da li si očekivao da ćeš biti drugi? - glasilo je pitanje novinarke.

- Nisam. Ja sam rekao da sam prezadovoljan što sam u finalu. Verujte da je zadovoljstvo biti ovde s vama, to nisam mogao ni da sanjam. Nisam znao da ću stići do finala, a kad sam stigao do finala onda sam samo rekao "Kad će više da se završi" - izjavio je Isak.

Priznao je da su očekivanja bila velika i da su mu prilazili da se slikaju govoreći: "Ajde da se slikamo, ti si pobednik".

Na pitanje da li je bar malo razočaran što nije prvi, Isak je odgovorio uz osmeh:

- U šta ćeš da ti se zakunem da nisam. Ja sam Mahiru rekao "Kunem ti se Bogom dragim voleo bi ti da pobediš", samo me pustite više.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.