DROGIRAŠ SE ISPRED KAPIJE SVAKI DAN! Miljana Kulić protiv PRODUKCIJE: OBEZBEĐENJE ME UDARILO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2021, 10:07

"DROGIRAŠ SE ISPRED KAPIJE SVAKI DAN!" Miljana Kulić protiv PRODUKCIJE: "OBEZBEĐENJE ME UDARILO!"

Najavila tužbu!

Miljana Kulić je sinoć napravila opšti haos na kapiji "Zadruge" a sve jer je htela da pava u rehabilitaciji sa Lazarom Čolićem Zolom, gde je Miki Đuričić.

Odmah nje nastao sukob sa Mikijem, jer je on rekao da se dogovorio sa produkcijom da spava tamo, dok Miljana ima doručak, ručak i večeru, a da on nema to niti je tražio.

U tom trenutku je i rekao da mu odgovara da spava tamo jer nema lekove za smirenje, koje pije Kulićeva,a onda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Miljana šokirala udarivši direktno na produkciju ovim odgovorom:

- Pa i ti se drogiraš svaki dan ispred kapije! Drogiraš se! Ako ja pijem lekove ti se drogiraš - rekla je Kulićeva i šokirala i Zolu koji je sedeo pored nje.

- Šta se drogiram, ti si mi rekla da piješ lekove - vikao je Miki.

Potom sr Đuričić povukao uz obećanje da će se iseliti iz rehaba a da Miljana mora tamo da spava.

Kulićeva je potom rekla da će se obratiti majci, Mariji Kulić da tuži obezbeđenje jer ju je navodno udarilo ispred kapije.

- Obezbeđenje me udarilo laktom u grudi - vikala je Miljana najavljujući tužbu, te govoreći da neće više ni reč progovoriti u rijalitiju, jer je rijaliti više ne zanima.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

A post shared by Heavy Cur (@heavycur_zadruga)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.