DRMA JOJ SE PRVO MESTO! Luna Đogani brutalno napala PRODUKCIJU! Ne pronalazim se više ovde, KATASTROFA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2018, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRMA JOJ SE PRVO MESTO! Luna Đogani brutalno napala PRODUKCIJU! Ne pronalazim se više ovde, KATASTROFA!

Baš se osilila.

Luna Đogani je često na ivici nerava, a sada joj je zasmetalo to što je "Zadruga" počela da liči na konkurentski rijaliti sa Hepi televizije, "Parove".

DETALJ TUČE SVIMA PROMAKAO: Zbog OVOGA se i narod pobunio! Svima žao, JADAN - u Zadruzi NOVI FAVORIT!?

- I inače, ovaj rijaliti nije više "Zadruga", nego "Parovi". Iste priče iz drugog rijalitija, isti učesnici, meni je ovo katastrofa! Ja se zato više ne pronalazim u ovom rijalitiju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jer slušam iste priče koje sam gledala na TV-u pre nekoliko godina. Ovo je katastrofa - rekla je besno Luna.

Đoganijeva po svoj prilici misli na "kaluđeričku sapunicu", to jest Karađorđa Subotića, njegovu ćerku Aleksandru Subotić, njenog dečka Davida Dragojevića i njenu majku Ljubu Pantović. Neki komentatori smatraju i da Lunu pomalo hvata panika od konkurencije, jer pomenuta ekipa dobija sve više prostora u programu i privlači pažnju gledalaca.

Објава коју дели BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) дана 7. Дец 2018. у 6:01 PST

ANABELA SUROVO OPLELA PO SLOBI! Karijera? Upozorila ga, OŠTRO! Ovo mu se neće svideti! (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.