DRAMATIČNA OBJAVA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Dobio žestoku ZABRANU! Posle diskvalifikacije, još jedna SANKCIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2021, 10:59

DRAMATIČNA OBJAVA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Dobio žestoku ZABRANU! Posle diskvalifikacije, još jedna SANKCIJA

Prekršio pravila društvene mreže.

Bivši zadrugar Kristijan Golubović nalazi se u spoljnom svetu, nakon što je diskvalifikovan iz rijalitija zbog nasilnog ponašanja.

Nedugo posle ovih nemilih događaja, Kristijan je ponovo prekršio pravila, zbog čega je sankcionisan - ali ovoga puta na društvenoj mreži Fejsbuk.

On je saopštio svojim fanovima da mu je Fejsbuk blokirao profil na tri dana zbog homofobije.

To znači da neće moći da pravi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nove objave u tom periodu.

Podsetimo, Kristijan dane posle diskvalifikacije provodi u Novom Sadu, a planira da ode kod svog prijatelja Bože Soprana, u Kruševac i tamo boravi u narednom periodu.

On je izjavio da neće platiti kaznu za diskvalifikaciju od 50.000 evra jer je tako precirirano u njegovom ugovoru sa produkcijom.

Prema nezvaničnim informacijama, njegova supruga Ivana Veljković podnela je zahtev za razvod braka i namerava Krsistijanu da uzme ceo honorar iz rijalitija, od 350 hiljada evra, kao i stan u kojem su živeli, a koji se vodi na nju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.