DRAMA U PORODICI! Nakon što je Zoki prebačen u BOLNICU, oglasila se SESTRA - njene reči su PRESTRAVILE sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Okt.2019, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA U PORODICI! Nakon što je Zoki prebačen u BOLNICU, oglasila se SESTRA - njene reči su PRESTRAVILE sve

Progovorila za naš portal

Zoki Šumadinac je jutros prevezen u bolnicu, jer mu je opet pozlilo, kako kažu, iz nepoznatih razloga.

Hitna pomoć je brzo reagovala i prevezen je u bolnicu na Dedinju.

Navodno, zadrugar nije životno ugrožen, ali su preduzete sve mere predostrožnosti, zbog njegovog krhkog zdravlja i problema, koje je već imao pre samo desetak dana.

Tim povodom, kontaktirali smo njegovu sestru, Natašu, koja je za naš portal veoma >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zabrinuto odgovorila:

- Nemam nikakve informacije! Zovem ceo dan, niko mi se ne oglašava, samo da mu je dobro. Ne odvajam se od televizora, samo gledam kad će da se pojavi, ali evo, nema ga nigde - rekla je usplahirena sestra.

Ostaje nam da sačekamo nove informacije od produkcije i vidimo da li će Zoki i dalje biti učesnik poznatog rijalitija, ili će mu ovaj problem uskratiti tu šansu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.