DRAMA SE NASTAVLJA! ANABELA NE NAPUŠTA STAN, BIVŠI BRINE O NJOJ A OD MUŽA NI TRAGA NI GLASA! Komšije progovorile: Sada svi živimo u strahu!

Izvor: Svet, 15.Sep.2018, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA SE NASTAVLJA! ANABELA NE NAPUŠTA STAN, BIVŠI BRINE O NJOJ A OD MUŽA NI TRAGA NI GLASA! Komšije progovorile: Sada svi živimo u strahu!

Otkad je Andrej Atijas prijavljen policiji zbog napada na Anabelu, Gagi Đogani brine o njoj, šeta kuče Loli i pomaže oko ćerke Nine.
“Ja sam dobro, a i Anabela se dobro oseća. Ja se brinem o njoj”, izjavio je jednom prilikom Gagi, kada je viđen ispred zgrade bivše žene sa ljubimcem.
Komšije Lunine majke, pak, nisu iznenađene.
“Istina je da je Andrej bučan, ali on je normalniji od Anabele. Ona često pravi drame po zgradi bez ikakve potrebe. Dere se i budi komšije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << a ja mislim da je često pijana, jer tako trezvena i svesna osoba ne može da se ponaša. Jedan dan je iz čista mira napala komšiju i udarila ga. Ona je labilna još odavno, ali sada je skroz otišla sa živcima i to najviše od kada je Luna otišla u taj rijaliti”, rekao je izvor.
“Otkada se desila ta drama ceo kraj nije miran, svi se plaše da se ne dogodi još nešto. Nju smo videli nakratko, a njega nema. On nije tu, sigurno ne spava kod kuće, morao bi bar nakratko da izađe, a nigde ga nema”, kaže komšinica.
Kupite SVET! EKSKLUZIVNO: Anabela se RAZVODI nakon što ju je muž PRETUKAO! Sloba ulazi u Zadrugu da se POMIRI SA LUNOM! Rastina ljubavnica u Zadruzi! ŠOKANTNA ISPOVEST Snežane Đurišić!

SvetSvet
The post DRAMA SE NASTAVLJA! ANABELA NE NAPUŠTA STAN, BIVŠI BRINE O NJOJ A OD MUŽA NI TRAGA NI GLASA! Komšije progovorile: Sada svi živimo u strahu! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Anabela Atijas ne napušta porodični dom, a nećete verovati ko joj sada pomaže

Izvor: Story, 15.Sep.2018

Drama Anabele Atijas se nastavlja. Posle prijave u policiji da ju je suprug Andrej Atijas prebio, pevačica ne napušta porodični dom, a pomoć joj ovih dana najviše pruža niko drugi nego bivši suprug Gagi Đogani. Naime, Gagi Đogani je sve vreme uz bivšu suprugu i brine o njoj. Gagi je došao...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.