DRAMA! Nataša Bekvalac PREŽIVLJAVA PAKAO! Pevačica PODELILA potresnu poruku - OTEČENA SAM OD PLAKANJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2019, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA! Nataša Bekvalac PREŽIVLJAVA PAKAO! Pevačica PODELILA potresnu poruku - OTEČENA SAM OD PLAKANJA!

Strašno.

Nataša Bekvalac poslednjih sati proživljava pravu dramu, ali ne želi preterano da govori o tome. Da se ne bi svima obraćala pojedinačno, Nataša se publici obratila putem društvenih mreža, gde je kratko napisala o čemu se radi.

Pevačica je objasnila da joj je od sinoć sve krenulo naopako, da je otečena od suza, ali da će probati da smogne snage i sve pregura.

Dakle...sve što je moglo da krene naopako sem koncerta Bogu hvala krenulo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od sinoć...Šta li je da li me opet kida retrogradni Merkur pametna nisam🙄...tako da..ovako otecena od plakanja ,ružnih vesti i bolesnih naslova ja ću se pojaviti na promociji spota u tržnom centru BIG U MOM NOVOM SADU U 12 H danas pred sedmom silom i svojim fanovima...A spot ćemo pustiti sutra premijerno na mom oficijalnomm yt kanalu.Ne pitajte zašto ni šta se dešava valjda je tako kada krene po zlu.Nek smo živi i zdravi volim vas💗

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on Jul 12, 2019 at 2:12am PDT

- Dakle... sve što je moglo da krene naopako sem koncerta Bogu hvala krenulo je od sinoć... Šta li je, da li me opet kida retrogradni Merkur pametna nisam. Tako da, ovako otečena od plakanja ja ću se pojaviti na promociji spota danas pred "sedmom silom" i svojim fanovima... - napisala je Nataša i dodala:

- A spot ćemo pustiti sutra premijerno na mom oficijalnomm yt kanalu. Ne pitajte zašto, ni šta se dešava, valjda je tako kada krene po zlu. Nek' smo živi i zdravi, volim vas - napisala je Nataša.

SVIMA PROMAKLO, A SAD SE POJAVIO SNIMAK: Aleks otkrila OVO kad je David ISPAO! Ana odmah zaćutala

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.