DRAMA NA SAHRANI: David poludeo kad je ugledao Dejana! Odmahuje rukom, ne želi da ga vidi! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA NA SAHRANI: David poludeo kad je ugledao Dejana! Odmahuje rukom, ne želi da ga vidi! (VIDEO)

Braća više nisu u dobrim odnosima!

U Futogu je danas sahranjen Dragoslav Dragojević, deda braće Dejana i Davida Dragojevića. Nešto posle 12 časova, na groblje su stigli Biljana Dragojević, kao i David i Ana Korać, dok je Dejan, sa druge strane, došao kombijem produkcije, s obzirom na to da je aktuelni učesnik "Zadruge".

POVODOM DEDINE SAHRANE: Prvi susret Dejana Dragojevića i majke Biljane nakon nekoliko godina! (VI

AKCIJA SA TOMOVIĆEM PA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << SE JADA GOSPODINU TORTI: Edo OTVORIO srce, pa joj rekao SVE što ga tišti!

Iako sa majkom ne razgovara godinama, Biljana je prišla Dejanu dok je bio u kombiju i crtala mu srca na staklo i slala poljupce. S druge strane, David i Dejan, iako su se pomirili ovog leta, sada su u lošim odnosima zbog prozivki Dalile Dragojević upućenih Davidu i Ani. Da je stvar ozbiljna, govori i činjenica da je David, kada je video Dejana na sahrani, odmahnuo rukom i poručio da ne želi ni da ga vidi ni da razgovara sa njim.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

ERMINA UPUTILA ŽESTOKE PRETNJE: Suzdržavam se da joj ne RAZBIJEM glavu! Krunićeva u OPASNOSTI! (

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

PREMINUO OD RAKA PANKREASA Dejan se čuo s ocem - pao je, nepokretan! On i Dalila NAPUŠTAJU Zadrugu?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019

Telefonski poziv....Braća Dragojević - David i Dejan izgubili su dedu, a dok je jedan to saznao u rijalitiju gde boravi sa suprugom Dalilom, drugog je ta vest dočekala u stanu u kojem živi sa izabranicom Anom Korać u Beogradu...Dejana je tužna vest o gubitku člana porodice veoma pogodila, a on...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.