DRALA SE I BACALA PO KUĆI! Stanija grcala u SUZAMA, ovo Vladimiru NEĆE oprostiti - GOTOVO JE ZAUVEK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2018, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRALA SE I BACALA PO KUĆI! Stanija grcala u SUZAMA, ovo Vladimiru NEĆE oprostiti - GOTOVO JE ZAUVEK!

Haos u kući!

Nakon nominacija, stiglo je pismo Velikog šefa u Belu kuću, gde je konačno otkriveno da je Vladimir Tomović imao tajni zadatak da nakon svađe sa Stanijom Dobrojević, da je ignoriše 24 sata.

On je uspeo da obavi zadatak i dobio je proteine, ali je zbog toga izgubio svoju devojku Staniju.

Kada je uneo kutiju proteina, starleta ga je pitala da joj pokaže, a onda je počela da ih baca po kući. Kada je shvatila o čemu je zapravo reč, ona >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je krenula da plače i urla:

- Jel nisi mogao da mi daš neki znak? Igraš se sa mojim emocijama zbog proteina, uživaj sad u njima. Preče ti je to od mene - kroz plač je pričala ona, želeći da završi njihov emotivni odnos.

Pogledajte rezultate

- Ja ću sa njom izgladiti odnose, molim druge da se više nikad ne mešaju u naš odnos. Ja nisam hteo da varam, imao sam prilike ali nisam hteo, želeo sam da budem pošten. Ova ljubav je jača od svega i ako je ovih 24 sata pokvarilo sve, onda to nije ni bila ljubav - odgovorio joj je on.

Šta će dalje biti, videćemo u toku večeri.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.