DRAGANA PROGOVORILA O RAZVODU! Posle priča da ju je muž maltretirao, DONELA OVU ODLUKU - Pavle u NEVERICI

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2019, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAGANA PROGOVORILA O RAZVODU! Posle priča da ju je muž maltretirao, DONELA OVU ODLUKU - Pavle u NEVERICI

U emotivnom razgovoru sve priznala...

Odnos bivše modelsice Dragane Mitar i vlasnika popularnih klubova Pavla Jovanovića, već danima je glavna tema "Zadruge 2".

Otkako je ušao, njih dvoje su veoma bliski, ali se ne zna da li će se tu ponovo roditi ljubav ili će samo biti prijatelji. Naime, Dragana je skoro otkrila i da ju je suprug Siniša fizički i psihički maltretirao, a da joj brak ipak nije poljuljan govori i susret koji je imala sa suprugom, sinom i ocem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada su joj oni došli u posetu za Novu godinu.

U toku današnjeg dana Pavle je pokušao ponovo da vrati svoj odnos sa Draganom na stare staze, međutim nije mu pošlo za rukom da je opet šarmira, s obzirom na to da je ona spomenula muža i govorila sve najlepše o njemu.

- Ne verujem nikome osim Siniši, to sam zaključila. Ne treba da bude, ja znam kako jeste i prestanite više da nas osuđujete. Neke stvari su moje privatne i lične stvari. Može napolju da grmi, ali tako je. Postoji samo jedna rečenica: "Ona nikada neće podneti zahtev za razvod braka, a ja još manje" i to je tako. Kakvi god mi bili, to je tačka. Džaba. Ja neću sigurno, a on još manje u najgorim snovima, a to nikome neće odgovarati - izjavila je Dragana.

- Dobro. Nije baš tako kako jeste - odgovorio je Jovanović, a u videu ispod poslušajte ceo razgovor.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.