DRAGANA PRIZNALA DA BI BILA SA TOMOVIĆEM: On je na Tortine oči SOČNO izljubio! Novi ljubavni TROUGAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 01:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAGANA PRIZNALA DA BI BILA SA TOMOVIĆEM: On je na Tortine oči SOČNO izljubio! Novi ljubavni TROUGAO

Dobro smišljena taktika?!

Tokom večeri zadrugari su došli na ideju da se podele u dve grupe - klan iskrenih i klan lažova. Ukućani su jedan po jedan odgovarali na pitanja Lepog Miće, a na kraju su ukućani glasali da li njihovi cimeri govore istinu ili ne.

Mića je upitao Draganu Mitar da li gleda Vladimira Tomovića kao prijatelja ili kao prijatelja ili kao nekoga sa kime bi mogla biti u vezi.

- Da li ti Vladimir odgovara kao prijatelj, drug ili kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neko sa kim bi bila? - upitao je Mića Draganu.

- Odgovara mi Vladimir kao neko sa kim bih bila - rekla je Dragana, a kako je mišljenje zadrugara da je rekla istinu, ona je prešla na stranu iskrenih.

Nakon ovog odgovora, Dragana je sela pored Tomovića, a on ju je sve vreme grlio i ljubio, dok se ona smeškala.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

"Odrekao se Lune i rođenog brata!" Besni RAT između Anabele i Đoleta, IZNELA sav PRLJAV veš, pa prešla i na Andreja! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.