DRAGANA MITAR SE PLAŠI TOMOVIĆA: Strahuje za sebe i OPSTANAK u rijalitiju! PROVALJENA igra! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAGANA MITAR SE PLAŠI TOMOVIĆA: Strahuje za sebe i OPSTANAK u rijalitiju! PROVALJENA igra! (VIDEO)

Sve isplanirano?

U ranim jutarnjim satima Dragana Mitar sedele je sa Dalilom Dragojević i Markom Đedović u pabu, gde su komentarisali jednu od najaktuelnijih tema u Beloj kući, a to je svakako odnos sa Vladimirom Tomovićem i Edisom Fetićem.

- Izjavio je da se igra, a da za mene očekuje napad na mene. Pričao sinoć, dok je... Uopšte nije, sigurna sam da je tako. Niko mi ovde nije prijatelj, osim tebe, ni sa kim neću da komentarišem i to je to. Mogu ja da obrnem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rijaliti - pričala je Dragana.

- To ti ja pričam od početka. Šta ti misliš o Tomoviću, možemo li da očekujemo napad na nju? Znajući ga - upitao je Đedović Dalilu.

- Ne verujem, sebe bi ponizio sa tim - odgovorila je Dalila.

Pogledajte u nastavku detalje njihovog razgovora.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.