DRAGANA JE KRIVA ZA RAZVOD? Dok je ŽIVEO SA ŽENOM, letovao sa Mitrovom? Ovaj DETALJ sve otkriva?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2019, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAGANA JE KRIVA ZA RAZVOD? Dok je ŽIVEO SA ŽENOM, letovao sa Mitrovom? Ovaj DETALJ sve otkriva?

Ovo im je promaklo?

Edis Fetić, nazvani Gospodin Torta, kako je kročio u Belu kuću, tako je zavrteo priču oko sebe i svoje devojke Dragane Mitar.

Naime, Edo je izjavio da je hteo da zaštiti Draganu, jer je ona uplovila u ljubavnu vezu sa Vladimirom Tomovićem, pa zato nije rekao da su zajedno.

Podsetimo, Lepi Mića je juče izjavio da je on lično doveo Fetića i Draganu na razgovor sa Pink produkcijom, te da su njih dvoje još na moru dogovarali ulazak, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a da ju je on čekao dok je bila u drugoj sezoni "Zadruge", što se i potvrđuje tortom, koju je poslao dok je ona još bila u braku sa Sinišom, te je i dobio nadimak "Gospodin Torta".

Međutim, Dragana je izričita bila kada je izjavila da ne želi da ljudi misle da se Edis razveo zbog nje, jer je već prati priča da je razvela svog supruga Sinišu od bivše supruge, ali to joj baš i ne polazi za rukom, obzirom da je izjavila da je on odvojen od supruge već 4 meseca, a on je rekao danas u "radio Amneziji" da njihova veza traje godinu dana. Nelogičnosti se pojavljuju iz dana u dan, te možemo samo nagađati da je Dragana bila sa Edom dok je bila u braku, ali i Edo, da je bio sa svojom suprugom dok se viđao sa Mitrovom.

Kako će se ova priča odvijati, ostaje nam da vidimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.