DOŽIVEO NEZGODU! Poznati GLUMAC se povredio na SNIMANJU EMISIJE, a evo kako se sve odigralo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2019, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOŽIVEO NEZGODU! Poznati GLUMAC se povredio na SNIMANJU EMISIJE, a evo kako se sve odigralo!

Nije video stepenik!

Poznati glumac Dušan Kaličanin, koga smo svi zavoleli kroz ulogu Joce koju je tumačio u seriji "Istine i laži", doživeo je nezgodu na snimanju.

A post shared by Dusan Kalicanin (@dusankalicaninofficial) on Sep 8, 2019 at 9:38am PDT

Nime on ovih dana obilazi gradove Srbije kako bi snimio kviz. Glumac je snimao jednu scenu i u tom trenutku nije primetio stepenik, pa se okliznuo i povredio nogu.

Prema rečima očevidaca, Dušan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima običaj da se zanese kada snima određene scene.

-  Sve se desilo spontano. Dušan je neko ko se zanese dok radi neki projekat i u tome je 100 posto i nekada ne gleda šta radi. Tako je tokom snimanja preskočio stepenik, sapleo se i pao. Povredio je nogu, ali na su sreću nije bilo ništa ozbiljno. Samo uganuće. To ga nije sprečilo da nastavi da radi, pa je ceo dan zasmejavao kako ekipu koja radi sa njim, tako i prolaznike koji su učestvovali u ovom kvizu - kaže izvor upućen u priču.

A post shared by Dusan Kalicanin (@dusankalicaninofficial) on Sep 2, 2019 at 9:15am PDT

Kaličanin je takođe potvrdio da je došlo do nezgode, ali sada je sve u redu.

- Da. Desio se mali peh sa padom, ali na svu sreću nije ništa bilo ozbiljno - potvrdio je glumac.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.