DOŽIVEO JE SAOBRAĆAJNU NESREĆU...! Bane Čolak PROGOVORIO o NEPRIJATNOJ SITUACIJI nakon rijalitija

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2020, 01:13

"DOŽIVEO JE SAOBRAĆAJNU NESREĆU...!" Bane Čolak PROGOVORIO o NEPRIJATNOJ SITUACIJI nakon rijalitija

Auuu...

Voditelj Milan Milošević pročitao je poruku koju je dobio od DJ Anhelita, koji je, po njegovim rečima bio kontaktiran od Baneta Čolaka pred "Zadrugu 2", kako bi navodno snimili duet.

- Dobio sam poruku od jednog di džeja, Anhelita, on kaže ovako: "Pozdrav Milane, ako može Bane da me podseti kada sam ja njega pitao za duet, jer je tako pričao Ivani, da li sam ja njemu obećao reklamu na Pinku i rekao da mi pošalje novac za spot?" - pročitao je Milan.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- On je snimio pesmu o Kiji Kockar i on je mene zamolio da ga pozdravim u nekoj emisiji, on je rekao da sam sebi pravi pesme i kroz tu priču smo ušli i došli na ideju, ako uđem u Zadrugu 2, da uđem sa pesmom. I ja sam ga pitao da li bi hteo da snimimo pesmu, nije to ni da je on mene direktno pitao, ni ja njega i na dan kada smo trebali da snimimo spot, on mi je dan ranije javio da je doživeo saobraćajnu nesreću. Ja sam bio tu malo grublji, jer sam mislio da je hteo da izbegne to - tvrdio je Čolak.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.